szm.hu   |   BLOG   |   2010   |   01   |   lábadó
left right
<< Vissza

lábadó

2010-01-22 21:39:04

Durván megtámadott valami aljas influenza, de hála a beoltásnak és persze vas szervezetemnek a tegnapi jó (?) kis lázas fetrengés után ma már láztalan voltam.
Holnap Győrben Nagy Miklós gyűjteményének kiállítása, arra nagyon szeretnék lemenni, meglátjuk.
Jó kis kihívás ez a képelemzés óra (2 1/2 óra!) amit most három este egymás után csináltam, összesen kb. ötven ember, mindenki hoz fejenként két fotót, és arról kell eszmét cserélni. Képelemzés, ez az előadás neve. Természetesen a legkülönbözőbb izlésű, fotó-képzettségű emberek igen változó minőségű munkái; kiváló alkalom, hogy az ember elmélázzon azon, hogy miért is csinálunk képeket, mennyire számít egy kép minőségénél a technika, és egyáltalán, hogy mitől van az, hogy olyik embernek van valami víziója a világról, olyiknak meg nincs... (A víziók minőségéről már nem is beszélve.) Szóval kemény torna ez, rendesen ki is pukkadok a végére. Szerda este is csak azt gondoltam, hogy halálosan elfáradtam, és ezért fáj minden tagom, de a Vojnich gyanakodva a hónom alá dugott egy lázmérőt, és lám. (ld. fenn)

Mutatnék pár fotót, amiket valamiért igen szerettem:
(Persze érdektelen, rosszul komponált, buta képekről legalább annyira érdemes beszélni, de azokat - a személyiségi jogok tiszteletbentartása okából - nem mutatom.)



Heller Gábor



Csepregi Balázs



Balogi Edit



Zsilka Sándor



Zsilka Sándor


Tőle aztán kértem, hogy mutatna még fotóit, és a következőket küldte:



Zsilka Sándor



Zsilka Sándor


És ez az alapfokú tanfolyam!!!


+ + +


Egy jó kis Presser nektek ezen a késői órán:

Komment írása:

Név*:
E-mail*:
Weboldal:
Öt meg három?*:
Komment*:

designcraft