szm.hu   |   BLOG   |   2010   |   10   |   visszaszámlálás
left right
<< Vissza

visszaszámlálás

2010-10-19 13:17:42

szóval megkezdődött a visszaszámlálás. Autóm tele benzinnel (tegnap sikerült Aix en Othe-ban venni), készen van már a huszonkilencedik kép is. Ma délután tán még megcsinálom a harmincadikat, aztán már csomagolás: csütörtök hajnalban indulok haza. Nem döntöm el előre, hogy egy tagban hazavezetek-e, mint hazafelé többnyire, vagy megállok valahol Németország-Ausztria határa körül. Nem mutatvány, ha nagyon fáradt leszek, megállok.
Az idő is jó reménytelenül borús, rendes búcsúzás. Szerettem megint itt lenni, szeretem ezeket az embereket, többet és koncentráltabban dolgoztam itt, mint otthon tudok egy fél év alatt.

(most ebéd, majd jövök...)

Közben este lett. Megfestettem a harmincadikat. Már el is csomagoltam a festékeket, bár a kép még szárad. Ecsetek kimosva, asztal letisztítva, satöbbi.
Na most, hogy legyőztem a benzinblokádot ma azt találták ki az országúti szállító szakszervezetek, vagy kicsodák, hogy "opération éscargot" azaz csiga-hadműveletet csinálnak az országutakon, de mindenütt ám, ami abból áll, hogy az összes sávban mindenütt 20 km/h sebességgel vánszorognak, és nem lehet megelőzni őket. De nem ám csak az autópályákon, hanem a sima national utakon is, blokádolnak a faluk határában satöbbi. Kiszámoltam: 20 kilométeres sebességgel 16 óra alatt jutok el a határig, persze csak ha folyamatosan vánszorognak a csigák, és nincs csigadugó. Azt mondták ma este a hiradóban, hogy Párizs gyakorlatilag körül van blokádolva, mindenhol teljes a dugó: se ki, se be. Remek.
Pedig akkor is hazamegyek. Jusztis.

Komment írása:

Név*:
E-mail*:
Weboldal:
Öt meg három?*:
Komment*:

designcraft