szm.hu   |   BLOG   |   2010   |   10   |   sűrűsödöm
left
<< Vissza

sűrűsödöm

2010-10-28 13:07:15

beindult már nagyon a verkli, van dolog ezerrel.
Megcsináltam lóhalálban a kiállításom meghívóit, plakátját. Először egy mail-meghívó, persze széjjel is kellett küldeni, (az is jó kis meló).





Aztán a kurátorom (!) cirkuszolt, hogy ebből a sötét képből a nyomtatott meghívón nem fog semmi látszani, így engedve a rámnehezedő nyomásnak csináltam egy másikat, ma talán nyomdába is küldik. (Plakát gyakorlatilag ugyanaz.)




-   -   -


Megérkezésem másnapján Vojnich végigmutogatta, hogy ő mivel mulatta az időt amíg én oda voltam. Ez mindig jó munka, itten nincs udvarlás, itt a pőre "szakma" van: képről beszélni - DOLOGRÓL - mindig érdekes. Mutatok én is ezt-azt.








Csinált nyers vászonra egy hatalmas szénrajzot, nagyon bírom, a legszebb Seurat rajzokra emlékeztet. Mindig ámulok, hogy a nő milyen elképesztő otthonossággal mozog a hatalmas, két méter körüli méretekben.




-   -   -

Ma föl kell hogy híjak ezer embert, hogy jönnének a szállítók a kölcsönkért képért, és mikor, a hétfői ünnep nagyon kapóra jön, mert akkor a legtöbb ember otthon van. És bevállaltam, hogy a műtermemből menő cca 50 képet a keddi szállításig becsomagolom, azzal is elleszek jócskán. Sok nyomorúságos munka... Igyekszem nem visszasírni a békés pâlisi napokat.

Kommentek:

2010-10-28 16:11:07 - karas - medvecukor@gmail.com -
én használtam ezt a hírlevélküldő szoftvert:
http://hirlevel.mediacenter.hu/
és egyszer feltöltesz egy excel fájlt, amiben benne van egy-egy oszlopban a
név - e-mail cím

és utána megírod a levelet és kijelölöd, hogy kinek küldje el és ő egyesével elküldi 3 perc alatt úgy, hogy ha akarod beleírja hogy Kedves David!
mert azt meg kiveszi a név oszlopból

nem drága, összeáll 3-4 művész és mindenki feltölt egy saját címzett listát..

Komment írása:

Név*:
E-mail*:
Weboldal:
Öt meg három?*:
Komment*:

designcraft