szm.hu   |   BLOG   |   2010   |   01   |   válaszok, levelek...
left right
<< Vissza

válaszok, levelek...

2010-01-11 23:14:28

most olvasom. szerintem a képeslap olyan a műfajok között, mint a festők között a nőfestő, a kerámiáknál a tulajdonképpenezeegykisszobor...
Váli

Várom a további hozzászólásokat (szm)

+ + +

az ünneprontó: (pedig már Nagyboldi is mondta ugyanezt!)

Édes uram, te, akinek lapját Tuvaluból nézik,
nem is nézik tuvaluból. :) Tuvalu az internet bársonyos hajnalán úgy döntött, eladja (szerencsés csillagzat alatt született, pontosabban nevezett) top level domain-jét (az, ami nekünk hu) egy élelmes kereskedőnek. A kérdéses végződés ugyanis a tv karaktersorozat, és a világ legtöbb televízióállomása lecsapott az így már a kereskedő által felárral kínált végződésre.
Magyarul: azok a rekordok az adatbázisban, amelyek Tuvalut jelölik meg kliensgépként, feltehetőleg nem tuvalui fennhatóságú szerverekről erednek.
Bővebben: http://en.wikipedia.org/wiki/.tv

+ + +

Na most – akinek van – fülhallgatót föltenni, és ezt meghallgatni. Vicces.





+ + +


Tóth Kriszta küldött kis gyöngyszemet a sötét téli napokra: (egy igazi levélváltás)

Sent: Monday, January 04, 2010 2:58 PM
Subject: Tavaszi Irodalmi Centrope


Tisztelt Hölgyem Tóth!

Kérem, ne vegye ezt az e-mail a túlzott idegi. A nevem Pavlina Amon és munkák a Dokumentációs Központ az irodalmi Közép-és Kelet-Európában. Minden évben megszervezzük a "Tavaszi Irodalmi Centrope", amely meghívjuk szerzői cseh, szlovák, magyar és az osztrák. Ez a szerző olvasata a színház Theaterbrett a 6. Bécs kerületben. Szerzők olvassák a tüntetések az anyanyelvi és német fordítása a diákok jár. Ez az esemény végén, április 2010, sajnos nem tudunk túlzó díjakat, a díjak között mozog majd, 150 és 250 euró szerint a támogatás, amit kap a Kulturális Minisztérium. Természetesen vegye át az utazási és intézkedik szállás két napra.
Érkezünk Bécsbe?

Köszönem

üdvözlettel Bécsből

Mag.phil.Pavlína Amon

Dokumentationsstelle für ost- und mitteleurop

Komment írása:

Név*:
E-mail*:
Weboldal:
Öt meg három?*:
Komment*:

designcraft