szm.hu   |   BLOG   |   2010   |   05   |   péntek délelőtt
left right
<< Vissza

péntek délelőtt

2010-05-14 11:44:52

Jelentem: készen van a selejtezés. Bedobozoltunk és elvittek kb. öt mázsa (!) papírtípusú – mondjuk úgy – szemetet. Áthordtuk Az összes képet az egyik szobából a már kész, kifestett másikba, képtartó állványok lebontva, új, stabilabb kerül majd a helyére. Gázkazán már a helyén (ki is van fizetve!), gázvezeték kiépítve, bekötve. Most vezetik végig a harcosok a fűtés új rézcsöveit keresztül-kasul az egész lakáson. SZóval az első csatán, talán a legszörnyűbben túl vagyok. Leírhatatlan boldogság öt mázsa szeméttől megszabadulni. Most egy darabig nincs ott dolgom-helyem: a hét végén két bakkal, rajztáblával átköltözöm Darvasihoz, és nekiállunk a mesekönyvnek. Az iparosokat mostantól egy darabig csak pénzzel kell folyamatosan ellátni, a többit csinálják maguktól.


+ + +


Mindenféle kincsek is előkerültek persze dossziékból-dobozokból, például az itt következő két (még javában analóg) fotó egy görögországi nyaralásról. A dátum tanúsága szerint '94 augusztus 9-én készült Rhodos szigetén, nyilvánvalóan Vojnich csinálta.








+ + +


csináltak egy videót a Holokauszt Központban tartott tárlatvezetésemről, íme:





+ + +

most mindjárt indulunk Szegedre: Vojnich kapott valami nagydíjat a Táblakép Biennálén, azt megyünk átvenni. Jó korán indulunk, hogy idő legyen egy jó halászlére előtte.

Komment írása:

Név*:
E-mail*:
Weboldal:
Öt meg három?*:
Komment*:

designcraft